CONTACTATI-NE!
0799 296 925
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termene și condiții

Informații legale importante

Utilizarea acestui site constituie acceptarea de către dvs. a următoarelor condiţii.

Vă mulţumim pentru vizita dvs. pe www.kuzar.ro. Vă rugăm să înțelegeți că toate serviciile oferite de kuzar.ro prin intermediul acestui website, inclusiv vânzarea de orice produs, sunt furnizate în conformitate cu termenii și condițiile următoare:

Prin utilizarea acestui website, fie prin cumpărare oricarui produs de pe SITE-UL NOSTRU sau descărcarea oricărei informații sau material de pe website, indicați acceptarea acestor termeni şi condiţii şi SUNTEȚI DE ACORD să va supuneţi acestor TERMENI ȘI CONDIȚII. În caz de încălcare a oricărui dintre acești termeni și condiții, kuzar.ro își rezervă dreptul de a refuza accesul viitor la website și să caute toate căile de atac disponibile de drept și în capitalurile proprii.

Mărcile comerciale, drepturile de autor etc.

Acest website este deținut și operat de către kuzar.ro. Materialul prezent aici, include fără limitare tot conținutul, textele, grafica, fotografiile, designul site-ului, logo-urile, imaginile, clipurile audio sau video, codurile, scripturile şi software-ul ( numite colectiv “Materialele”), este proprietatea kuzar.ro și / sau a furnizorilor săi, este protejat de marca, de drepturile de autor și alte legi de proprietate intelectuală ale Romaniei şi a Uniunii Europene.

Selecția, amenajarea și compilarea tuturor mai sus prezentate, în maniera descrisă este, de asemenea, proprietatea kuzar.ro şi este protejată de legile menţionate. Toate drepturile sunt în mod expres rezervate. Niciun drept, titlu sau interes în și pentru materialele nu este transmis sau acordat celor ce accesează site-ul. Este interzisă copierea, reproducerea, republicarea, transmiterea, difuzarea, distribuirea, afişarea, publicarea, modificarea, crearea lucrărilor derivate din aceste Materiale, nu este permisa vinderea, utilizarea sau exploatarea in orice fel a materialelor sau alte tipuri de conținut de pe acest site fără a avea in prealabil acordul scris al kuzar.ro.

Fără a limita în niciun fel cele mai sus prezentate, sunteți de acord să nu utilizați site-ul kuzar.ro sau orice alte materiale pentru orice scopuri comerciale sau de competitivitate, sau pentru orice alte scopuri, care pot fi dăunătoare sau în detrimentul kuzar.ro sau activității sale.

Modificări

kuzar.ro își rezervă dreptul de a face schimbări sau modificări la acest site sau la oricare dintre termenii, condițiile și politicile sale, pentru a adăuga sau elimina orice porțiune a site-ului, inclusiv orice porţiune a acestor Termeni și Condiții, în orice moment, la discreția sa și fără preaviz. Toate aceste modificări vor intra in vigoare imediat după publicare. Se recomandă revizuirea acestor termeni și condiții frecvent, la utilizarea de către dvs. a site-ului.

Ca urmare a oricăror modificări aduse acestor Termeni şi Condiţii se constituie acceptarea şi acordul dvs. de a fi obligat de termenii și condițiile revizuite, chiar dacă le-aţi citit sau nu. kuzar.ro poate, la discreția sa să rezilieze, suspende sau intrerupe orice aspect al site-ului, inclusiv disponibilitatea oricăror caracteristici sau produse, în orice moment și fără notificare sau răspundere. kuzar.ro poate restricționa, de asemenea, accesul la tot sau orice parte a site-ului fară notificare sau raspundere.

Produse și prețuri

Fără a limita caracterul general al secțiunii precedente, prețul și disponibilitatea oricăror produse conținute sau menționate pe acest site se pot schimba în orice moment și fără notificare. După cum s-a menționat mai sus în prezentul document, kuzar.ro nu este responsabil pentru eventualele erori tipografice, care includ, în special, pe cele referitoare la prețul sau mărimea unui element. Toate prețurile afișate pe acest site se aplică numai la produsele și serviciile disponibile pe site-ul nostru și nu poate reflecta neapărat prețurile produselor sau serviciilor, sau articole similare, disponibile in cataloagele noastre, etc. Ne rezervam, în orice moment, dreptul de a limita cantitatea de orice element vândut sau de a refuza o comandă plasată.

Orice persoana care acceseaza acest site şi oferă date cu caracter personal, işi manifesta acordul in mod expres şi neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de către kuzar.ro in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi a oricăror reglementări viitoare.

Prin accesarea acestui site, dumneavoastra vă exprimaţi acordul cu privire la acceptarea in totalitate a condiţiilor prevăzute in cuprinsul acestor menţiuni legale, utilizarea acestui website făcându-se pe riscul utilizatorului.

Orice conflict aparut intre website-ul kuzar.ro şi utilizatori, cu privire la accesul, ori utilizarea acestuia, va fi soluţionat pe cale amiabilă, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluţionat de către instanţele de judecată competente din Municipiul Bucureşti, legea aplicabilă fiind română.

SENI BUSINESS SRL

SENI BUSINESS SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. SENI BUSINESS SRL nu va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dvs. Vom putea folosi datele pentru actiuni de marketing direct, trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra. Dvs. va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie, printr-o cerere scrisa semnata si datata, trimisa pe adresa societatii.

Metode de plată

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Termene și condiții

Termeni si condiții de utilizare a site-ului kuzar.ro

1. Definiții

1.1. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând SENI BUSINESS SRL, care se afla la adresa www.kuzar.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către SENI BUSINESS SRL in rețeaua SENI BUSINESS SRL.

SENI BUSINESS SRL: reprezintă societatea SENI BUSINESS SRL, cu sediul in Bucuresti, ORAS BUFTEA, STR MIHAI EMINESCU, NR 57, CLADIREA 1, BIROUL NR 1, JUDET ILFOV sub nr. J23/2360/08.07.2015 si având Codul Unic de Înregistrare 34752660, atribut fiscal RO.

MARCI INREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale S.C. SENI BUSINESS SRL, cum ar fi BAURURATA.RO, dar fără a se limita la denumirea SENI BUSINESS SRL

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SENI BUSINESS SRL.

2. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre SENI BUSINESS SRL, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de SENI BUSINESS SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. SENI BUSINESS SRL își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite gratuit sau contra cost UTILIZATORILOR.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SENI BUSINESS SRL, prevăzute de legislația in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea răspunderii SENI BUSINESS SRL

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului. SENI BUSINESS SRL nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori si SENI BUSINESS SRL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp menționata / in cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Preturile afișate pe SITE nu sunt identice cu cele din magazinul SENI BUSINESS SRL, astfel ca pot apărea diferențe intre prețul produsului afișat pe SITE si cel afișat in magazinul SENI BUSINESS SRL. Comenzile a căror produsele comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat in magazinul SENI BUSINESS SRL rămân valabile si vor fi onorate in ordinea înregistrării lor pe SITE si in funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comanda. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul SENI BUSINESS SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

4.8. SENI BUSINESS SRL își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5.0. SENI BUSINESS SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. SENI BUSINESS SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

5.2. Utilizarea Browser ului Internet. SENI BUSINESS SRL garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.3. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 24 ore de la momentul recepției produsului.

5.5. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

5. Link-urile

Acest site conține link-uri către alte site-uri. SENI BUSINESS SRL nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

6. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa SENI BUSINESS SRL, acesta se obligă:

a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;

b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care il privesc și pe care le-a furnizat SENI BUSINESS SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;

d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

7. Comunicarea modificărilor

Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact kuzar.ro/information/contact

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri.

Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu nota de informare privind prelucrarea datelor, precum și cu Politica privind protecția datelor cu caracter personal.

8. Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a caruipoziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).

Fiind de acord cu prezentul document " Termeni si condiții de utilizare a site-ului kuzar.ro " , utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.

0799 296 925